3 ingredients – 5 tàpers

Cuina, gastronomia i nutrició a l'Ateneu

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous de 19 a 21 h

Data: 14 de febrer

Preu: 25€ (sòcia/soci: 20€ )

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Cuina d’aprofitament
  • Receptes amb combinació d’ingredients
  • Tast de les receptes preparades

Ens aquest curs veurem com podem utilitzar alguns dels ingredients que acostumem a tenir a casa d’una manera senzilla i resolutiva i els elaborarem de diverses maneres per a poder tenir varis resultats per poder-los menjar durant la mateixa setmana sense cansar-nos-en.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.