Curs bàsic de dietètica i nutrició

Durada total: 7,5 hores

Classes: 
4 primeres sessions teòriques: Dimarts de 20 a 21.30 h
Sessió pràctica a la cuina: Dijous de 20 a 21.30 h

Sessions teòriques: 17 i 24 d’abril, 8 i 15 de maig

Sessions pràctiques: 24 de maig

Preu: 68€ (58€ per a socis)

Professora:

  • Marta Morillo

Conceptes a treballar:

  • Grups d’aliments
  • Alimentació saludable
  • Etiquetatge
  • Mites en l’alimentació
  • Planificació de menús

Molts estudis relacionen el que mengem amb la prevenció de malalties cròniques: hipertensió, obesitat, diabetis tipus 2, arteriosclerosi, alguns tipus de càncer, etc.

Quanta més informació tinguem sobre el que mengem millors decisions podrem prendre, per tant els nostres hàbits alimentaris seran millors. Cal conèixer la composició dels aliments, en què consisteix una alimentació saludable, com interpretar l’etiqueta d’un aliment, com planificar els menús setmanals i també posar en pràctica aquests coneixements a través de receptes sanes i saboroses.

La indústria alimentària s’aprofita del nostre desconeixement per vendre’ns productes no saludables com si ho fossin. És important que com a consumidors estem ben informats per tal de fer una bona compra d’aliments.

El curs consta de 4 sessions teòriques i finalitzarem el curs amb una classe pràctica, on elaborarem i degustarem receptes fàcils i sanes.

Marta Morillo

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i tinc un Postgrau en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària i un Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments. Treballa des de fa molts anys en nutrició clínica i fent formació en matèria de dietètica i nutrició