Tonificació i musculació

Grups d’estiu:

Juliol:
Dilluns de 21 a 22 h
Dimarts de 21 a 22 h
Del 2 al 24 de juliol
Preu: 30€ (socis 26€)

Setembre:
Dilluns de 21 a 22 h
3, 17 i 24 de setembre
Dimarts de 21 a 22 h
4, 18 iu 25 de stembre
Preu: 23€ (socis 20€)

Durada total: 12 hores

Grups: Dimecres de 21 a 22 h

Inici: 3 d’octubre

Finalització: 19 de desembre

Preu: 87€ (77€ per a socis)

Professors:

  • Marcel Cuesta (juliol i setembre)
  • Roser Estruch

Conceptes a treballar:

  • Força
  • Tonificació del cos
  • Agilitat
  • Forma física

A les sessions de tonificació i musculació treballem intensament tota la musculatura del cos amb el nostre propi pes i amb l’ajut de les peses. No és un treball aeròbic. No obstant això afavoreix la pèrdua de pes alhora que tonifiquem.

L’objectiu d’aquest entrenament és tonificar la musculatura i preparar el cos per a evitar lesions, millorar la densitat òssea (sobretot en el cas de les dones, i així prevenir problemes com l’osteoporosi), i corregir la postura corporal. A més, en treballar la resistència i equilibri i reduïm el risc de malalties relacionades amb el cor, articulacions i lligaments. A més que millorem la nostra autoestima quan notem els resultats i ens adonem que moviments o situacions rutinàries no ens costen tant com abans. Et sents més àgil, amb més seguretat i energia. Salut per al cos i la ment.

Marcel Cuesta
Diplomat en fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya des de 2010, amb formació de postgrau i especialització en fisioteràpia esportiva, té una especial inquietud pel que fa a l’anàlisi i la comprensió del moviment humà.

Roser Estruch
Instructora de Fit Dance, Bodyjump i tonificació, és professora de l’Ateneu des de fa més de 4 anys.