Tonificació i musculació

Cursos de tonificació a l'Ateneu

Durada total: 12 hores
Horari: Dilluns de 21 a 22 h
Inici: 1 d’octubre
Finalització: 17 de desembre
Preu: 87€ (sòcia/soci: 77€)

Durada total: 6/5,5 hores
Grups:
Dilluns de 14.30 a 15 h
Dilluns de 15 a 15.39 h
Dijous de 14.30 a 15 h
Dijous de 15 a 15.30 h
Inici: 1 d’octubre
Finalització: 20 de desembre
Preu: 45€ (sòcia/soci: 38€)

Professor:

  • Marcel Cuesta

Conceptes a treballar:

  • Força
  • Tonificació del cos
  • Agilitat
  • Forma física

A les sessions de tonificació i musculació treballem intensament tota la musculatura del cos amb el nostre propi pes i amb l’ajut de les peses. No és un treball aeròbic. No obstant això afavoreix la pèrdua de pes alhora que tonifiquem.

L’objectiu d’aquest entrenament és tonificar la musculatura i preparar el cos per a evitar lesions, millorar la densitat òssea (sobretot en el cas de les dones, i així prevenir problemes com l’osteoporosi), i corregir la postura corporal. A més, en treballar la resistència i equilibri i reduïm el risc de malalties relacionades amb el cor, articulacions i lligaments. A més que millorem la nostra autoestima quan notem els resultats i ens adonem que moviments o situacions rutinàries no ens costen tant com abans. Et sents més àgil, amb més seguretat i energia. Salut per al cos i la ment.

Marcel Cuesta
Diplomat en fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya des de 2010, amb formació de postgrau i especialització en fisioteràpia esportiva, té una especial inquietud pel que fa a l’anàlisi i la comprensió del moviment humà.