Ioga: Seqüència de les salutacions al sol

Durada total: 1 hora

Horari: Dissabte 14 d’abril de 10 a 11 h

Inici: No hi ha cap taller previst
Finalització: No hi ha cap taller previst

Preu: Per determinar

Professora:

  • Li Lin

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga
  • Agilitat
  • Concentració

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal. La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga. Aquest curs és per conéixer la seqüència d’asanes (postures de ioga) més coneguda: la seqüència de salutacions al sol. Una bona manera per introduir-se en el món del ioga o bé per venir a fer una sessió col·lectiva de salutació al sol si ja tens experiència.

No cal haver practicat ioga anteriorment per a poder assistir al curs.

Li Lin

Formada en estudis de medicina tradicional xinesa (MTC), i movent-se en el món de la dietética naturista, la meditació i el creixement personal, Li Lin descobreix l’acorioga al 2013. Des de 2017 és professora d’aquesta variant del ioga a l’Ateneu