Ioga Hatha-Vinyasa. Ioga dinàmic

Grup de juliol

Horari: Dimarts de 20 a 21 h
Inici: 2 de juliol
Finalització: 24 de juliol
Preu: 30€ (26€ per a socis) – 4 hores

Durada total: 10 hores

Classes: Dimarts de 19 a 20 h

Inici: 10 d’abril

Finalització: 19 de juny

Preu: 72€ (61€ per a socis)

Professores:

  • Li Lin
  • Laia Basachs (grup de juliol)

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga
  • Agilitat i força
  • Concentració
  • Forma física

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal. La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga, segurament el més conegut i practicat d’ells sigui el Hatha Ioga. El ioga Hatha-Vinyasa és un ioga més dinàmic que el Hatha, i per tant, implica fer un exercici més intens, i estan recomanades per a aquelles persones que volen practicar el ioga però d’una forma molt activa físicament. Tot i ser classes intenses, són respectuoses amb les necessitats de cadascú i per tant tothom hi és benvingut i no cal haver-hi tingut contacte previ amb el ioga.

Laia Basachs

Instructora de ioga amb formació en Yoga Alliance Spain. Descobreix el Ioga als EUA fa quatre anys

Li Lin

Formada en estudis de medicina tradicional xinesa (MTC), i movent-se en el món de la dietética naturista, la meditació i el creixement personal, Li Lin descobreix l’acorioga al 2013. Des de 2017 és professora d’aquesta variant del ioga a l’Ateneu