Ioga Hatha-Vinyasa. Ioga dinàmic

Ioga Hatha Vinyasa i Acroioga amb Li Lin Ateneu

Horari: 
Dimarts de 20.30 a 21.30 h
Durada total: 13 hores
Inici: 15 de gener
Finalització: 9 d’abril
Preu: 95€ (sòcia/soci: 84€)

Horari:
Dissabte de 10 a 11.15 h
Durada total: 8,45 hores
Sessions: 19 de gener, 2, 16 i 23 de febrer, 9 i 23 de març i 6 d’abril
Preu: 70€ (sòcia/soci: 60€)

Professores:

  • Li Lin
  • Marta Díez (grup de dissabtes)

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga
  • Agilitat i força
  • Concentració
  • Forma física

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal. La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga, segurament el més conegut i practicat d’ells sigui el Hatha Ioga. El ioga Hatha-Vinyasa és un ioga més dinàmic que el Hatha, i per tant, implica fer un exercici més intens, i estan recomanades per a aquelles persones que volen practicar el ioga però d’una forma molt activa físicament. Tot i ser classes intenses, són respectuoses amb les necessitats de cadascú i per tant tothom hi és benvingut i no cal haver-hi tingut contacte previ amb el ioga.

Li Lin

Formada en estudis de medicina tradicional xinesa (MTC), i movent-se en el món de la dietética naturista, la meditació i el creixement personal, Li Lin descobreix l’acorioga al 2013. Des de 2017 és professora d’aquesta variant del ioga a l’Ateneu

Marta Díez

Marta Díez

Psicologa i especialista en mindfulness. Formada en Hatha Radja i Hatha Vinyasa per mestres com Andrei Ram i Surinder Singh, el seu apropament a la pràctica del Ioga és des del cor, per treballar el benestar mental a través del cos.”