Ioga Hatha-Vinyasa. Ioga dinàmic

Ioga Hatha Vinyasa i Acroioga amb Li Lin Ateneu

Durada total: 12 hores / 4 hores

Horaris: 

Dimarts de 20.30 a 21.30 h
Inici: 2 d’octubre
Finalització: 18 de desembre
Preu: 87€ (sòcia/soci: 77€)

Dissabte de 10 a 11 h
Sessions: 20 d’octubre, 17 i 24 de novembre i 1 de desembre
Preu: 35€ (sòcia/soci: 29€)

Professores:

  • Li Lin
  • Marta Díez (grup de dissabtes)

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga
  • Agilitat i força
  • Concentració
  • Forma física

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal. La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga, segurament el més conegut i practicat d’ells sigui el Hatha Ioga. El ioga Hatha-Vinyasa és un ioga més dinàmic que el Hatha, i per tant, implica fer un exercici més intens, i estan recomanades per a aquelles persones que volen practicar el ioga però d’una forma molt activa físicament. Tot i ser classes intenses, són respectuoses amb les necessitats de cadascú i per tant tothom hi és benvingut i no cal haver-hi tingut contacte previ amb el ioga.

Li Lin

Formada en estudis de medicina tradicional xinesa (MTC), i movent-se en el món de la dietética naturista, la meditació i el creixement personal, Li Lin descobreix l’acorioga al 2013. Des de 2017 és professora d’aquesta variant del ioga a l’Ateneu

Marta Díez

Marta Díez

Psicologa i especialista en mindfulness. Formada en Hatha Radja i Hatha Vinyasa per mestres com Andrei Ram i Surinder Singh, el seu apropament a la pràctica del Ioga és des del cor, per treballar el benestar mental a través del cos.”