Consciència i treball Corporal

Consciencia corporal

En aquest moment no s’ofereixen places per aquest curs. Si estàs interessat contacta amb l’Ateneu escrivint un mail a secretaria@ateneu.cat i t’informarem si el tornem a programar.

Inscriu-t’hi!

Professor:

  • Cristina Salvany

Conceptes a treballar:

  • Consciència corporal
  • Equilibri
  • Hàbits posturals

Consciència i treball Corporal

Sessions en les quals prenem consciència i coneixement del nostre cos a l’hora que treballem activament amb exercicis terapèutics per adoptar una bona postura i moviments harmònics de les diferents regions del cos.

Així aconseguim moure’ns amb més lleugeresa i equilibri, mantenir una bona postura i forma física diàriament i augmentarem la nostra consciència corporal. Tot aportant-nos una infinitat de beneficis tant a nivell físic com emocional i mental.

Sessions: pautes de moviment i exercicis terapèutics globals i en relació a una regió corporal en cada sessió.

Els alumnes rebran una breu explicació en paper i/o arxiu de PC per guardar la part teòrica de la sessió i poder centrar-nos en la part pràctica.

Cristina Salvany

Cristina Salvany

Cristina Salvany

La fisioterapia és la seva professió i la viu amb gran vocació des d’abans dels seus estudis. Fins ara, la seva línia de treball es basa en la teràpia manual i en l’exercici terapèutic. Està en constant formació autodidacta i reglada per tal de seguir coneixent més el cos i com rehabilitar-lo en diferents situacions.

Ofereix els seus serveis a l’Espai Cos i Vida.