Bodyjump

Durada total: 11 hores

Classes: Dimecres de 21 a 22 h

Inici: 11 d’abril

Finalització: 20 de juny

Preu: 79€ (67€ per a socis)

Professora:

  • Roser Estruch

Conceptes a treballar:

  • Capacitat cardiorespiratòria
  • Resistència
  • Agilitat
  • Forma física

El bodyjump és un exercici cardiovascular intens que es practica en sessions guiades per un instructor, acompanyades de músiques molt intenses i sobre un trampolí individual. La seva pràctica resulta molt divertida, en ser un exercici molt lúdic.

Qualsevol persona major de 14 anys pot practicar aquest exercici, exceptuant persones amb greus problemes d’equilibri, embarassades, persones amb inestabilitat articular, que pateixin cefalees i migranyes cròniques o bé persones amb la tensió molt alta o que pesin més de 110kg.

La seva pràctica aporta molts beneficis a la nostra salut, des de ser un bon exercici preventiu de l’osteorporosi  fins a que crema moltes calories (d’entre 600 i 800 per sessió). A més, ajuda a millorar la postura, combat i prevé la cel·lulitis, fa un gran drenatge limfàtic, i té alts beneficis cardiorespiratoris. A més, en ser un salt sobre trampolí i no sobre terra, és un exercici  molt segur per a les nostres articulacions.

Es recomana no beure gaire aigua ni menjar res 30 minuts abans de l’activitat. Durant la sessió la instructora indica els moments per a beure aigua. En el cas de les dones és obligatori fer servir sostenidor esportiu, i no es pot practicar amb cap tipus de faixa ni pantalons llargs amples.

Roser Estruch
Instructora de Fit Dance, Bodyjump i tonificació, és professora de l’Ateneu des de fa més de 4 anys.