Cultura segura a l’Ateneu al setembre

Avancem al mes de setembre i comença a omplir-se la setmana d’esdeveniments a l’Ateneu. Us recordem que a les activitats culturals s’ha reduït dràsticament l’aforament per garantir les mesures de distància. La mascareta serà d’ús obligatori i des de l’Ateneu farem tot el possible pequè pogueu seguir gaudint de la cultura amb tota seguretat.

El primer concert de La Cambra de l’Ateneu d’aquest trimestre serà aquest dijous 17 de setembre amb Banús Duo, una formació cambrística formada per la Laia Santamaria al clarinet i la Laura Fontanals a la guitarra amb una proposta que combina el tango i la música llatinoamericana amb obres contemporànies. Les entrades ja estan esgotades, però podeu reservar per la resta d’activitats culturals en la pàgina www.ateneu.cat/inscripcions

La primera exposició de la temporada s’inaugura el divendres 18 en dues convocatòries a les 18 h i a les 19.30 h a la sala d’actes de l’Ateneu. Eduard Jaklitsch ens presenta creacions de pintures a l’oli sota el títol Sensacions de la naturalesa, que estarà disponible fins al 13 d’octubre.

I per als petits de la casa, el dissabte 19 a les 12 h el pati de l’Ateneu s’omplirà de diversió, circ, equilibris i malabars per ensenyar-nos a respectar el medi ambient amb l’espectacle familiar El professor ecològic. L’entrada és gratuïta però serà necessària la inscripció prèvia.

El cicle Òpera entre copes torna a l’Ateneu aquesta tardor per seguir aprenent amb el tenor Marc Sala, de l’associació Apròpera. Ho farem el penúltim dimarts del mes en format presencial amb un aforament limitat a 24 persones (9€ la sessió, 7€ per persones sòcies, amb copa de vi) o els penúltims dijous per videoconferència, per 6€ la sessió (5€ per socis). La setmana vinent parlarem sobre la Vida i obra de G. Verdi. Inscripcions obertes tan presencials com en línia.

El dijous 24 també acollim la primera xerrada del cicle Educar amb consciència, el divendres 25 gaudirem del concert de RIU dins del cicle Els vespres al pati i us recordem que el dia 28 comencen els cursos i tallers del proper trimestre a l’Ateneu. Inscriu-te ja!