L’Ateneu des de casa: cuinem amb el nostre professorat

Els cursos trimestrals i els monogràfics de cuina són un dels més demandats a l’Ateneu. Tenim la sort de comptar amb grans professionals que desperten entre l’alumnat la passió per la cuina creativa, de temporada o saludable, i que aquestes setmanes de confinament han posat molta creativitat i dedicació per poder apropar a les cases dels seus alumnes els sabors i olors de les seves creacions. Generosament ens han permès compartir-ho amb tots i totes els seguidors de l’Ateneu, per això us deixem un tastet de la seva cuina!

Manel Gallego, format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu des de 2016, i imparteix diversos tallers trimestrals (Cuina creativa, Cuina a mida, Cuina de cap de setmana i Cuina per a principiants) com monogràfics. Aquesta setmana ens ha preparat aquesta Fideguà de Bacallà amb el seu toc personal:

 

Gina Estapé es dietista i autora del blog i instagram My Healthy Bites, un espai creat per a compartir receptes, informació i altres continguts d’interès, per a contribuir a fer arribar a quanta més gent possible un estil de vida saludable. Aquest curs ha començat a donar classes de Cuina saludable a l’Ateneu, i per passar la quarentena ens ha preparat aquestes “Alberginies farcides”:

 

Anna de Pablo és cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. Des del seu Instagram no deixa de compartir receptes e idees interessants per superar aquest confinament, però pels seus alumnes de Cuina de temporada de l’Ateneu ha preparat especialment aquesta Lasanya de verdures: