Els vegetals no mosseguen

Cada vegada ignorem més el món vegetal quan aquest hauria d’ocupar la major part de la nostra alimentació. En aquest taller desmitificarem els estereotips que titllen els vegetals d’avorrits, ensenyant receptes i truquets que faran que us llepeu els dits i que, si utilitzeu carn, aquesta sigui un ingredient més i no el gran protagonista al costat d’una guarnició insípida.

Dijous de 19 a 21 h

10 i 17 de juny

Preu: 50€ (sòcia/soci: 45€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Professor:

  • Oriol Sunyer
Oriol Sunyer

Amb una àmplia experiència com a cuiner, pastisser i tallerista, amb bons coneixements sobre nutrició, productes fermentats o alimentació ayurvédica, Oriol Sunyer ofereix diferents monogràfics de cuina a l’Ateneu des del 2021.