Cuina de temporada: combatem el fred

Combatem el fred. Cuina hivern

Plats de cullera, xup-xups, cremes i molt més!

Dijous alterns 11 a 13 h (Actualment no s’ofereixen places en aquest horari)
Dijous alterns de 19 a 21 h
Del 16 de gener al 26 de març

Preu: 121€ (sòcia/soci: 106€)

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Productes de temporada
  • Cuina de temporada
  • Receptes i degustació

Les sis sessions estaran organitzades per temàtiques, com la cuina de les llegums, els cereals, els arrossos, sopes i cremes, plats de cullera amb proteïnes vegetals i animals, i coneixerem quins són els productes típics d’aquesta temporada i què ens aporten.

Cuina de proximitat per gaudir de cada estació!

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna