Tàrtars i ceviches (ONLINE)

Aquest curs es realitzarà en línia. Es farà en directe a través d’una plataforma virtual, serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits

 

Divendres de 18 a 19.30 h 

12 de juny  

Preu: 12€ (sòcia/soci: 10€) 

 

Cuina amb nosaltres!

Un parell de dies abans rebràs a casa les receptes perquè puguis preveure els ingredients i cuinar amb la profe

Professora:

  • Anna de Pablo

Prepararem i versionarem aquests plats ideals per a la primavera i l’estiu aplicant diferents mètodes i ingredients. Farem:

-Tàrtar de remolatxa i alvocat

-Ceviche d’orada amb maduixes

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hosteleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna