Alimentació prebiòtica per tenir cura de la salut intestinal

Cuina terapèutica i prebiòtica a l'Ateneu

Dissabte de 10 a 13 h

14 de març

Preu: 36€ (sòcia/soci: 32€)Professorat:

  • Cristina Gual
  • Cristina Garcia

Contingut del curs:

  • Aliments per a tenir cura de la microbiota
  • Combatre el sobrepès i els problemes intestinals
  • Receptes i degustació

Cuinem per a combatre el sobrepès i problemes intestinals. Taller teòric i pràctic: en parlem i cuinem

El monogràfic està enfocat a explicar les bases per veure la importància de l’estat de la nostra microbiota en el sobrepès i les molèsties intestinals. Parlarem de com ens pot ajudar una alimentació enfocada a la nostra microbiota per tal de millorar la nostra salut intestinal. Veurem quins aliments són els més indicats  i per què.

El monogràfic constarà d’una primera hora teòrica i una hora i mitja pràctica (cuina). En total unes 3 hores per donar un temps per fer un mini break i un temps de preguntes i menjar el que haurem cuinat.

Cristina Garcia

Dietista (IFPS Roger de Llúria), especialització en Nutrició esportiva (UB Bellvitge) i Coach nutricional ( Postgrau Coach Nutricional UB). Experta en acompanyament de persones en els seus processo relacionats canvis per aconseguir en hàbits saludables.

Cristina Gual

Formadora i Coach Nutricional.. Cofundadora de l’Eskuela de cuina i nutrició Kalegria on imparteix formacions. Experta en dinàmiques per Empreses compromeses amb el benestar dels seus empleats. Postgrau en Nutrició UB, Postgrau en Coaching nutricional UB i Llicènciada en dret UAB. Master en cuina vegana i 70% crudivegana d’Ana Moreno.