Plats frescs per encarar l’estiu

S’apropen l’estiu i les ganes de menjar fresc i lleuger. Agafarem algunes idees de com, amb productes de sempre, fer plats diferents i frescs

Dijous de 19 a 21 h

3 de juny

Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Productes de temporada
  • Cuina de temporada
  • Receptes i degustació

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna