Pica-pica de Nadal

Aperitus de Nadal i cuina a l'Ateneu

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Innovació i presentació per una taula engalanada

Per mimar i estimar els nostres aprendrem aperitius i petits entrants de Nadal per engalanar la taula abans dels plats tradicionals.

Deixem entrar la innovació junt amb la tradició culinària.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas algunes receptes , des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal tenir coneixements previs de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna