Monogràfics de pastisseria: Postres en got

Farem tres pastissos però els donarem una volta en versió postres en got

En aquest taller elaborarem tres postres en got deliciosos:
-Got de mousse de xocolata blanca i préssec
-Got de mousse de grosella negra (o nabius)
-Got de cheesecake

Divendres de 18 a 20 h

28 de maig

Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)

Aquest curs s’ha hagut d’adaptar el format en línia. Serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits. Les classes es faran en directe per videoconferència i l’alumnat disposarà d’una plataforma per poder comunicar-se amb el professorat i intercanviar les receptes.

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

– Adaptació de pastissos típics a versió got

– Diferents tècniques i textures

– Receptes i degustació

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.