Coca de Sant Joan gurmet de pinya colada

S’acosta Sant Joan i es hora de preparar la coca. Amb aquesta proposta de coca de Sant Joan gourmet deixaràs a més d’un amb la boca oberta. Coca de pinya colada farcida de crema de coco i pinya i brioix enriquit i aromatitzat amb cítrics i canyella.
Dissabte de 10.30 a 12.30 h
5 de juny
Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)
Aquest curs s’ha hagut d’adaptar el format en línia. Serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits. Les classes es faran en directe per videoconferència i l’alumnat disposarà d’una plataforma per poder comunicar-se amb el professorat i intercanviar les receptes.
Professora:
- Maria José Muñoz
Conceptes a treballar:
– Diferents tècniques i textures
– Receptes i degustació
Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.