Coca de Sant Joan gurmet de pinya colada

S’acosta Sant Joan i es hora de preparar la coca. Amb aquesta proposta de coca de Sant Joan gourmet deixaràs a més d’un amb la boca oberta. Coca de pinya colada farcida de crema de coco i pinya i brioix enriquit i aromatitzat amb cítrics i canyella.

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

5 de juny

Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)

Aquest curs s’ha hagut d’adaptar el format en línia. Serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits. Les classes es faran en directe per videoconferència i l’alumnat disposarà d’una plataforma per poder comunicar-se amb el professorat i intercanviar les receptes.

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

– Diferents tècniques i textures

– Receptes i degustació

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.