Pastís de carbassó. Zuchinni Bread

Zuchinni Bread, pastís de carbassó.

El Zuchini bread és un pa de pessic realment que sorprèn i és espectacular, la humitat interior hi aporta una textura suau que et deixarà bocabadat. Mai diries que l’ingredient principal és carbassó. Una manera diferent de menjar verdures.

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

29 de maig

Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)

Aquest curs s’ha hagut d’adaptar el format en línia. Serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits. Les classes es faran en directe per videoconferència i l’alumnat disposarà d’una plataforma per poder comunicar-se amb el professorat i intercanviar les receptes.

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

– Adaptació de pastissos típics a versió got

– Diferents tècniques i textures

– Receptes i degustació

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.