Taller familiar de pastisseria: Brownie de maduixa i Blondie de llimona

Pastisseria a l'Ateneu

Taller familiar

Durada total: 2 hores

Cal portar davantal i carmanyola, la resta del material està inclòs

De 10 a 17 anys

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Identificar els dos tipus de pastissos
  • Elaborar massa batuda
  • Elaborar dos tipus de brownies diferents: negre i blanc

La pastisseria pot ser molt bonica i original, a més de boníssima. Aquest és un taller de pastisseria americana familiar, on es realitzaràn un brownie de maduixa i un blondie de llimona i està adreçat als amants de la pastisseria que vulguin elaborar pastissos amb els mès menuts de la casa.

PROGRAMA:

  • Petita introducció teòrica sobre el brownie i el blondie
  • Elaboració de la massa negra
  • Elaboració de la massa blanca
  • Cocció, desmotllar i porcionar
  • Petita decoració de la porció

Cal portar davantal i carmanyola, la resta del material està inclòs. No calen coneixements previs de cuina.

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.