El món del sifó

Us sorprendríeu de les possibilitats que tenen els sifons i entendreu perquè són tan utilitzats en l’alta gastronomia. Avui estan a l’abast de tothom i el seu ús és molt més senzill del que sembla. A priori sembla que només farem escumes, però els seus usos són molt variats: cremes, mousse, remenats, pans de pessic i més.

Divendres de 19 a 21 h

30 d’abril i 7 de maig

Preu: 50€ (sòcia/soci: 45€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Professor:

  • Oriol Sunyer
Oriol Sunyer

Amb una àmplia experiència com a cuiner, pastisser i tallerista, amb bons coneixements sobre nutrició, productes fermentats o alimentació ayurvédica, Oriol Sunyer ofereix diferents monogràfics de cuina a l’Ateneu des del 2021.