Planifiquem un menú setmanal

Batch cooking

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Aprendre trucs i formes d’organitzar-se a la cuina per fer àpats saludables sense dedicar-hi molta estona

L’objectiu que tenim amb aquest taller és ajudar-te a passar a l’acció per posar la teoria en pràctica: passar a l’acció amb la llista de la compra, l’organització, la planificació i, finalment, la cuina.

Fins ara havíem fet xerrades sobre com organitzar-te i elaborar un menú setmanal, ara fem un taller i ho posem en pràctica.

Cuinarem llegums, cereals, aliments al forn, verdures al vapor i/o saltades. Farem un escabetx, un brou fàcil i un parell més de receptes top per completar els vostres plats en pocs minuts quan arribeu a casa.

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna