Marinats i escabetxos (ONLINE)

Aquest curs es realitzarà en línia. Es farà en directe a través d’una plataforma virtual, serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits

 

Dimecres de 18 a 19.30 h 

3 de juny 

Preu: 12€ (sòcia/soci: 10€) 

 

Cuina amb nosaltres!

Un parell de dies abans rebràs a casa les receptes perquè puguis preveure els ingredients i cuinar amb la profe

Professora:

  • Anna de Pablo

Posarem en pràctica diferents mètodes de conservació que s’utilitzen des de fa segles. No cal tenir coneixements previs de cuina. Farem:

-Sardines en escabetx de cítrics

-Ales de pollastre adobades

-Verdures en conserva

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hosteleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna