Taller de dorayakis creatius

Divendres 6 de novembre de 18 a 20.30 h

Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Aprèn a fer dorayakis creatius

Cal portar davantal i carmanyola, la resta del material està inclòs. No calen coneixements previs de cuina.

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.