Taller de dorayakis creatius

En aquest taller farem un dorayaki creatiu farcit de crema de formatge i coulís de nabius.
Cal portar davantal i carmanyola, la resta del material està inclòs. No calen coneixements previs de cuina.
Divendres de 18 a 20 h
5 de març
Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)
Professora:
- Maria José Muñoz
Conceptes a treballar:
- Aprèn a fer dorayakis creatius
A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.
Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.
Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.