Cuines del món: cuina xinesa, vitetnamita i hindú

Dijous de 19 a 21 h

Cuina vietnamita: 12 i 26 de novembre

Cuina hindú: 10 i 17 de desembre

Preu de cada taller: 50€ (sòcia/soci: 45€)

*Et pots apuntar a cada taller individualment

Professora:

  • Anna de Pablo

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Cuines conegudes arreu del món. Són molts països els que la componen. Coneixerem alguns productes i plats mítics i perdrem la por de preparar-los pels nostres!

Vietnamita: 12 i 26 de novembre

La cuina vietnamita és una de les més preuades i conegudes del sud-est asiàtic, amb un ventall increïble de sabors, textures i olors.

Entre les dues sessions veurem plats de carn, peix, arròs, rotllets frescs o fregits…

Una de les meves preferides!!!

Hindú: 10 i 17 de desembre

La cuina dels sabors i els colors! Una meravella!

Llegums, pans, arrossos, espècies…

Farem un curt viatge per a conèixer els plats i condiments més típics!

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna