Cuines del món: orient mitjà, mexicana i catalana

Dijous de 19 a 21 h

Cuina de l’Orient mitjà: 21 i 28 de gener

Cuina mexicana: 11 i 25 de febrer

Cuina catalana: 11 i 18 de març

Preu de cada taller: 50€ (sòcia/soci: 45€)

Professora:

  • Anna de Pablo

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Cuines conegudes arreu del món. Coneixerem alguns productes i plats mítics i perdrem la por de preparar-los pels nostres!

Orient mitjà: 

Una gastronomia molt especial ja que combina la sofisticació i les subtileses de l’alta cuina europea amb els ingredients exòtics d’Orient. És generosa, abundant, acolorida i increïblement diversa, posant sempre molta atenció en les herbes aromàtiques, les espècies, l’all, la llimona i l’oli d’oliva. 

Una gran representació de la dieta mediterrània 

 

Mexicana: 

La gastronomia mexicana és apreciada arreu del món pels seus sabors únics i exòtics i, també, pels seus plats picants. 

Posa a prova el teu talent culinari i gaudeix d’aquest viatge a Mèxic a través del paladar! 

 

Catalana: 

Tenim una de les cuines més riques del món, la base de la qual és l’aprofitament, l’amor pels productes de la terra, i la paciència. I és que és impossible cuinar una bona recepta de cuina catalana si no s’hi dedica una estona!

Gaudim-la!!! 

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna