Cuina de Nadal

El Nadal és una època de grans i nombrosos àpats, i sovint sorprendre els comensals es torna complicat. Per això enguany a l’Ateneu tornem a fer el curs de Cuina de Nadal, un taller de tres sessions on aprendrem plats i receptes molt originals que vestiran la nostra taula d’un Nadal com cal, amb bon menjar i on només caldrà afegir la bona companyia.

I ho fem sota les directrius de Manel Gallego, professor de cuina de l’Ateneu que ens ensenyarà pas a pas 3 menús complets de Nadal, descobrint tots els secrets dels productes que fem servir i les maneres de cuinar-los, on comprar-los, què cal mirar quan ho fem. I això comença ja… dimarts 28 de novembre de set a nou del vespre serà la primera sessió, però continuem els dimarts 5 i 12 de desembre. Vine a apuntar-te abans no s’acabin les places.

I si tens ganes de cursos de Nadal però la cuina no és el que més t’agrada, consulta tota la programació de cursos de Nadal!

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa