Cuina per sorprendre

Dimecres de 19 a 21 h

3 i 17 de febrer

Preu: 50€ (sòcia/soci: 45€)

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Coneixement dels aliments i els seus secrets
  • Tècniques de cuina avançades
  • Elements de la cuina creativa

Per causa de la noves restriccions en les activitats, i per garantir encara més la seguretat de tothom, no serà possible fer els tastos als cursos de cuina, per tant, els alumnes hauran de venir a classe amb una carmanyola per poder-se endur la part corresponent al tast.

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

La cuina està plena de secrets i trucs. Sabem fer una truita, uns macarrons i fins i tot algun peix al forn o plats més elaborats. Però posar els plats a taula i que es distingeixin és difícil.

Manel Gallego ens ensenya receptes de tota la vida de plats elaborats transformades des de la visió de la cuina moderna i creativa, on la presentació dels plats, el tractament de les textures i la combinació de gustos és molt important.

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass.

Cal coneixement i pràctica previs de cuina de nivell avançat.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.