Trio de canelons

Canelons a l'Ateneu

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Aprendre trucs i formes d’organitzar-se a la cuina per fer àpats saludables sense dedicar-hi molta estona

A Catalunya, els canelons de carn formen part de la cuina casolana de tota la vida associada al Nadal, amb el temps, la recepta s’ha anat modernitzant i elevant la categoria de la farsa així com la seva varietat apareixent canelons de peix, de carns variades i vegetarians.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas algunes receptes , des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal tenir coneixements previs de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna