Bojos per la carn

En aquest taller aprendrem a entendre i dominar els diferents tipus de carn perquè totes les preparacions ens quedin amb un resultat professional, des de com tractar les carns nobles i els talls durs per guisar, així com altres tractaments: curat, marinat… Es donaran també es bases de la cuina a baixa temperatura, per als que ja teniu aquests aparells a casa, i per als que volen aprendre de què va.

Dijous de 19 a 21 h

15 i 22 d’abril                        

Preu: 50€ (sòcia/soci: 45€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Professor:

  • Oriol Sunyer
Oriol Sunyer

Amb una àmplia experiència com a cuiner, pastisser i tallerista, amb bons coneixements sobre nutrició, productes fermentats o alimentació ayurvédica, Oriol Sunyer ofereix diferents monogràfics de cuina a l’Ateneu des del 2021.