Bacallà

Taller de cuina amb bacallà a l'Ateneu

Professorat:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Manipulació i tall del bacallà
  • Coccions i condiments
  • Selecció d’ingredients i elaboració dels diferents plats

El bacallà és un dels peixos més cuinats i més versàtils a l’hora de preparar diferents receptes.

Manel Gallego ens n’ensenyarà a fer fins a 4 receptes molt originals que no deixaran indiferents ni a qui les aprengui a fer ni qui les tasti.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas les receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.