Teatre d’intercanvi social

Teatre d'intercanvi social a l'Ateneu

Experimenta un nou tipus de teatre. Activitat de contacte social, inclosa dins de l’Espai de Lleure

Divendres de 12.15 a 13.45 h

Del 18 d’abril a l’11 de juny

Preu: 10€

Professor:

Conceptes a treballar:

  • Intercanvi social
  • Integració
  • Teatre
  • Creativitat

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

És un curs inclòs dins del projecte de l’Espai de Lleure.

Durant 2016 neix la companyia de Teatre Lleure, una activitat de teatre social, inclusiva i de contacte amb els altres, en col.laboració amb  Tallers de teatre Silvia Servan de l’Unió Santcugatenca i amb la direcció de Roger Casadellà.

Durant el 2017 la companyia va treballar amb la peça de sensibilització L’Altre malalt imaginari, que va recórrer els teatres de Mira-sol, el Mercat de les flors dins de l’Altre Festival i el Siglo del Mercantic.

El grup de Teatre lleure està obert a tots el santcugatenc amb ganes de realitzar espectacles per la sensibilització, i l’horari d’assaig és els divendres al matí.​

Roger Casadellà

Actor i director de teatre santcugatenc, és professor de teatre als Tallers de Teatre Sílvia Servan de la Unió Santcugatenca, i col·labora amb l’Ateneu des de 2015.