La signatura, logotip personal. La signatura explica la nostra història

Aquest curs es realitzarà en línia. Es farà en directe a través d’una plataforma virtual, serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits

Dijous de 18 a 19.30 h 

11 de juny 

Preu: 12€ (sòcia/soci: 10€) 

Professor:

  • M. Cruz Baron

Continguts del curs:

  • La grafologia i acte d’escriure.
  • Definició i simbolisme de la signatura
  • Parts de la signatura
  • La rúbrica
  • Relació text i signatura

En aquest seminari es basarà en la branca de la grafologia que se centra en l’anàlisi de la signatura.

Aquest curs mostra el simbolisme de la signatura per donar-nos la clau del que revela sobre nosaltres i el nostre objectiu vital. La signatura és un acte personalíssim que comencem a dissenyar des de petits, com a exercici d’individualització, verificació i de consentiment de la nostra personalitat. L’objectiu d’aquest monogràfic és ajudar a l’autoconeixement i a la presa de consciència d’un mateix, per així desenvolupar amb major força la nostra marca personal. Tota bona marca necessita un logotip que la reforci.

És recomanable haver cursat abans algun curs d’introducció a la grafologia.

Llicenciada en Dret, Màster en Grafopsicologia Social i Formativa i Pèrit Cal·lígraf Judicial per la UAB. Desenvolupa la grafologia aplicada a diversos sectors. És professora associada a la UAB i a l’ Institut Europeu de Disseny, col·labora amb  l’ empresa Signes Grafo en processos de selecció de personal i és grafòloga infantil  i Pèrit Cal·lígraf Judicial als Tribunals de Justícia.