Introducció a la grafologia: Ets com escrius

Cursos de Grafologia a l'Ateneu

Dimarts de 15.30 a 17 h

Del 21 d’abril al 16 de juny

Preu: 108€ (sòcia/soci: 95€)

Professor:

  • M. Cruz Baron

Continguts del curs:

  • Què és la grafologia
  • L’acte d’escriure
  • Simbolisme de l’espai i zones gràfiques
  • Gestos tipus i lletres reflexes

En aquest curs, l’alumnat adquireix els coneixements bàsics i els fonaments sobre els quals s’assenta la grafologia. Tractarem aspectes tan importants com l’acte d’escriure o el simbolisme de l’espai per després entrar a la introducció en la part general de l’anàlisi grafològica, determinada pels gèneres gràfics.

En la segona sessió es tractarà la part més pràctica de l’estudi grafològic, S’explicaran els vuit gèneres gràfics (ordre, dimensió, inclinació, direcció, velocitat, pressió, forma i cohesió) i la seva interpretació. Així mateix, veurem les especialitats de l’escriptura determinada pels gestos tipus i per les lletres reflexes. Tot plegat per veure com l’escriptura és el reflex de la personalitat.

També mostrarem el simbolisme de la signatura per donar-nos la clau del que revela sobre nosaltres i el nostre objectiu vital. La signatura és un acte personalíssim que comencem a dissenyar des de petits, com a exercici d’individualització, verificació i de consentiment de la nostra personalitat. L’objectiu d’aquest monogràfic és ajudar a l’autoconeixement i a la presa de consciència d’un mateix, per així desenvolupar amb major força la nostra marca personal. Tota bona marca necessita un logotip que la reforci.

Llicenciada en Dret, Màster en Grafopsicologia Social i Formativa i Pèrit Cal·lígraf Judicial per la UAB. Desenvolupa la grafologia aplicada a diversos sectors. És professora associada a la UAB i a l’ Institut Europeu de Disseny, col·labora amb  l’ empresa Signes Grafo en processos de selecció de personal i és grafòloga infantil  i Pèrit Cal·lígraf Judicial als Tribunals de Justícia.