Dietètica i nutrició

Cuina, gastronomia i nutrició a l'Ateneu

Professora:

  • Marta Morillo

Conceptes a treballar:

  • Grups d’aliments
  • Alimentació saludable
  • Etiquetatge
  • Mites en l’alimentació
  • Planificació de menús

Quanta més informació tinguem sobre el que mengem millors decisions podrem prendre envers la nostra alimentació, per tant els nostres hàbits alimentaris seran millors.

Cal conèixer la composició dels aliments, en què consisteix una alimentació saludable, com interpretar l’etiqueta d’un aliment, com planificar els menús setmanals i també posar en pràctica aquests coneixements a través de receptes sanes i saboroses.

El curs consta de 5 sessions teòriques.

Marta Morillo

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i tinc un Postgrau en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària i un Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments. Treballa des de fa molts anys en nutrició clínica i fent formació en matèria de dietètica i nutrició