Com fer el canvi d’armari

Organització i armaris a l'Ateneu

Guardem la roba d’hivern


Dimecres de 17.30 a 19.30 h

18 de març

Preu: 16€ (sòcia/soci: 13€)Professorat:

  • Lluïsa Espín

Contingut del curs:

  • Hàbits, desafecció emocional de les coses
  • Viure descartant
  • Com guardar la roba, què utilitzar per a fer-ho

A tothom li fa mandra fer el canvi de roba de temporada de l’armari, i quan arriba l’hora de fer-ho, trobem molts impediments que ens serveixen d’excusa. En el taller parlarem dels hàbits que ens ajuden a portar a terme aquesta tasca.

Parlarem de l’acumulació d’objectes i roba, de la compra compulsiva, de com desprendre’ns de tot allò que no ens cal i que ens acaba limitant la vida. Aprendrem a ser pràctics a l’hora de fer el canvi de roba de temporada i a crear un ambient que ens faci la feina menys feixuga.

Utilitzarem materials que ens ajudin en la tasca del canvi d’armari, intentant també que hi hagi un ordre visual i una estètica general.

Lluïsa Espín

Lluïsa Espín

 Lluïsa Espín

Organitzadora Professional des de fa 4 anys. Havia treballat durant 27 anys en una gestoria, per tant va adquirir una bona experiència en el mon de l’organització. Decideix emprendre com a OP perquè li permet tenir contacte amb la gent, formar en hàbits familiars i viatjar. Porta la secció d’ordre del Programa de TV BenTrobats des de fa quasi 3 anys.