Bases del concurs de vídeo poemes

CONCURS DE VIDEO POEMES

L’Ateneu Santcugatenc organitza un concurs de vídeo poemes per celebrar la Diada de Sant Jordi, en col·laboració amb l’Associació Gabriel Ferrater i el Projecte Poètic Versdonadona. Consisteix en la convocatòria d’un certamen vídeo poètic en el qual els i les participants enviaran un vídeo poema recitant en català fins a les 20 h del 30 d’abril. Entre els tres finalistes designats pel jurat, que rebran un lot de llibres, el públic votarà el vídeo poema guanyador, que obtindrà un curs trimestral a escollir a l’Ateneu.

 

BASES:
1. Podran participar totes les persones que ho desitgin. En el cas dels menors d’edat, cal que al formulari de participació en el concurs el/la pare/mare o tutors del menor indiquin el seu nom i DNI, així com que autoritzen la seva participació.

2. Cada persona enviarà un únic poema d’un autor o autora català, a triar pel participant. La durada del vídeo poema no podrà excedir de 3 minuts, tindrà format horitzontal i el jurat podrà valorar, a més de la forma de recitar, la creativitat i originalitat de la peça, que també podria ser musical.

3. Per participar, haureu d’omplir aquest formulari on indicareu les següents dades personals: Cognoms i Nom / Data de naixement / e-mail / Número de telèfon / Nom i autor del poema escollit, així com una autorització de cessió de drets d’imatge. En el mateix formulari s’adjuntarà el vídeo poema, que no excedirà d’1GB de pes.

4. El concursant o la concursant haurà d’assegurar-se que els arxius estan correctes. Si en la recepció no funcionessin, o no poguessin ser oberts, quedarien descartats.

5. Tots els vídeos seran publicats en el canal de Youtube de l’Ateneu Santcugatenc un cop hagi finalitzat el termini de participació, i seran compartits a les xarxes i la web de l’Ateneu, fent servint el hastag #Santjordiconfinatstc.

6. Es podran enviar vídeos fins a les 20 hores del dijous 30 d’abril. Un jurat, compost perl president de l’Ateneu, una professora de català i literatura dels cursos de l’Ateneu, un representant de l’Associació Gabriel Ferrater i un del projecte poètic Versdonadona2, valoraran els vídeos rebuts i escolliran els tres finalistes. La decisió del jurat serà publicada en la web de l’Ateneu Santcugatenc el dilluns 4 de maig i tindrà difusió en les xarxes socials.

7. L’organització del concurs es posarà en contacte amb les persones finalistes per a fer-los arribar els detalls per a la recollida dels seus premis.

8. Els tres vídeo poemes finalistes optaran al premi del públic, que recaurà en aquell o aquella participant que obtingui més likes positius per part del públic al canal de Youtube abans de les 20 hores del diumenge 10 de maig. El guanyador podrà escollir el curs trimestral que vulgui d’entre els que ofereix l’Ateneu Santcugatenc.

9. Recordeu que per participar heu d’omplir el Formulari de participació. Per qualsevol dubte podeu contactar a comunicacio@ateneu.cat

Notícies Activitats