Cercle d’Arts. Sessions d’escolta: Mozart i la Flauta, amor o odi? (AJORNAT)

Cercle d’Arts. Sessions d’escolta. Mozart i la Flauta, amor o odi?

Aquesta sessió estava prevista pel 19 de novembre. A causa de les restriccions i al no poder realitzar-se presencialment, hem decidit ajornar-la fins poder trobar una data.

Entrada gratuïta. Aforament limitat. Necessària inscripció prèvia des d’una setamana abans a www.ateneu.cat/inscripcions

El Cercle d’Arts és un espai de trobada i debat programat per un grup de persones sòcies de l’Ateneu. El dijous 19 de novembre la flautista Patricia de No ens parlarà de Mozart i el mite que l’acompanya sobre la seva relació d’amor/odi amb la flauta, i ho combinarem amb l’escolta de diferents peces musicals.

Escoltarem l’obra per a flauta de Mozart i què s’amaga dintre d’ella, des de les anècdotes, l’estructura i el desig de venjança de Mozart cap a la persona que li fa l’encàrrec dels concerts per a flauta i els quartets fins a la culminació de la seva més gran òpera “La Flauta Màgica”.

Sentirem la delicadesa dels temes de Mozart i el complicat virtuosisme  “a propòsit” que Mozart incorpora en aquesta obra.

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

Notícies
Ateneu Santcugatenc Map