Txi-Kung

ATENCIÓ!! Aquest curs començarà a distància en les dates programades, i fins que poguem tornar a les classes presencials, es farà en directe a través de videoconferència. Serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits, i en la mateixa hora de classe que teníem prevista.

Els alumnes tindran línia directa amb els professors i seran ells qui es posaran en contacte amb l’alumnat per iniciar les sessions i començar les classes.

Dimecres de 12.30 a 13.30 h

Dimecres de 18 a 19 h

Del 22 d’abril al 17 de juny

Preu: 66€ (sòcia/soci: 58€)

Professora:

  • Dolors Hernando

Conceptes a treballar:

  • Estiraments
  • Coordinació i memòria
  • Capacitat pulmonar
  • Correcció postural

El Txi-Kung és un art mil·lenari d’origen xinès, considerat sovint la base del Tai-txí. Està estretament relacionat amb la medicina xinesa tradicional i és una combinació entre el treball de la ment, la coodinació amb la respiració i l’exercici físic. Es practia habitualment amb objectius relacions al manteniment de la salut, però també en alguns casos amb objectius terapèutics específics.

Es tracta d’una combinació de moviments suaus del cos amb el control de la respiració i la concentració mental a fi de regular el flux d’energia corporal i aconseguir un equilibri entre el cos i la ment.

Aquesta activitat està dirigida a tots els públics independentment de la seva edat o estat físic.

Dolors Hernando

Dolors Hernando

Dolors Hernando

Terapeuta de shiatsu també formada en estudis de medicina tradicional xinesa. És professora de Tai-txí i Txi-kung a l’Ateneu des de 2012.