Shiatsu

Shiatsu

Aprèn a fer una senzilla rutina de massatge terapèutic basat en la medicina xinesa

Dissabte d’11.30 a 13 h

25 d’abril, 9 i 23 de maig i 13 de juny

Preu: 48€ (sòcia/soci: 42€)

Professorat:

  • Jordi Sanz (maig)
  • Dolors Hernando (juny)

Conceptes a treballar:

  • Tècnica shiatsu
  • Correcció postural
  • Treball corporal

El Shiatsu és una tècnica de massatge originària del Japó que prové de la medicina tradicional xinesa. És una teràpia antiga que basa els seus beneficis a aconseguir la correcta canalització de l’energia vital (Chi), mitjançat la pressió en punts clau del nostre cos exercida amb els dits i les mans.

En el taller de Shiatsu treballarem l’esquena per alliberar tensions de la columna i espatlles i també de les cames. Mirarem de guanyar mobilitat al voltant del coll i també a la zona de la pelvis.

També aprendrem a treballar el cap. Farem un massatge cranial per eliminar tensió, patologies com migranya, febre, cap embotat, mal de cap… També treballarem l’abdomen per a patologies digestives: mal de panxa, digestió pesada; per millorar el funcionament de la melsa, el fetge i els budells.

Jordi_Sanz

Jordi Sanz

És professor a l’Ateneu des de fa més de 10 anys. Format en Stott Pilates en MAT (treball de terra) i Reformerm tot i que practica també diverses disciplines com el Ioga o el Cos-Consciència, a més que és terapeuta de Shiatsu i Moviment.

Dolors Hernando

Terapeuta de shiatsu també formada en estudis de medicina tradicional xinesa. És professora de Tai-txí i Txi-kung a l’Ateneu des de 2012.