Relaxació conscient

Meditació, ioga i relaxació a l'Ateneu

Per evitar contagis, en els cursos presencials caldrà que cadascú es porti la màrfega

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Dijous de 10.45 a 11.45 h

Del’1 d’octubre al 17 de desembre

Preu: 88€ (sòcia/soci: 77€)

Professorat:

  • Isolda Rocamora

Conceptes a treballar:

  • Relaxació
  • Respiració
  • Concentració
  • Meditació

La relaxació conscient és una tècnica per a aconseguir adquirir un control sobre la ment i el cos per a combatre l’estrés i les seves conseqüències entre d’altres, ajudant-nos a tenir una vida més tranquil·la a l’hora d’enfrontar-nos al dia a dia. Es basa en el poder de la ment, el pensament i l’estat anímic sobre el cos, i té una gran influència sobre les nostres defenses i la salut en general.

A nivell físic ajuda a regultar la pressió arterial, el ritme cardíac, l’oxigenació del cervell i ajuda a disminuir les tensions musculars que sovint causen contractures.

No cal un nivell previ per sumar-se a aquest grup.

Isolda Rocamora

És professora de ioga a l’Ateneu des de fa més de 10 anys, i porta els grups de Ioga Salut, Ioga Hatha i els grups de Ioga de l’Espai Família, el de mares i nadons i el d’embarassades.