Pilates – Cursos setembre 2020

Cursos en línia

Els cursos en línia es faran en directe a d’una plataforma virtual, seran personalitzats i exclusius per als alumnes inscrits

Cursos presencials

En els cursos presencials l’Ateneu compleix amb les mesures COVID19 de seguretat, higiene i distància

És obligatori l’ús de mascareta

Cal que cadascú es porti la màrfega

Dilluns de 19 a 20 h  (PRESENCIAL)

Dilluns de  20.15 a 21.15 h (PRESENCIAL)

Dijous de 17 a 18 h (EN LÍNIA)

Dijous de 18 a 19 h (EN LÍNIA)

Del 7 al 24 de setembre

Preu : 22€ (sòcia/soci: 19€)

Professors:

  • Jordi Sanz

Conceptes a treballar:

  • Millorar la condició física i la postura corporal
  • Agilitat, mobilitat i flexibilitat
  • Respiració
  • Coodinació

El mètode Pilates és un sistema de treball corporal que busca la millora de la condició física de la persona. Consisteix en una sèrie d’exercicis que es realitzen a terra a sobre d’una màrfega. Aquests exercicis se centren a reforçar la faixa abdominal per tal d’obtenir un centre fort que pugui aportar seguretat als moviments que realitza la persona. Aquest enfortiment de la faixa abdominal repercuteix directament en la millora de la postura i en alleugerir la càrrega que suporta l’esquena.

Els moviments que es realitzen són suaus, sense impacte, tot i que poden ser d’intensitat elevada depenent de l’exercici. Són fluids i conscients, i sempre coordinats amb la respiració que ajuda a establir un vincle amb la part mental aportant presència al treball que es realitza.

El mètode Pilates s’adapta a les característiques físiques de la persona i a les patologies que pugui tenir. Qualsevol persona s’hi pot apuntar, no cal tenir cap nivell previ.

Jordi_Sanz

Jordi Sanz

És professor a l’Ateneu des de fa més de 10 anys. Format en Stott Pilates en MAT (treball de terra) i Reformerm tot i que practica també diverses disciplines com el Ioga o el Cos-Consciència, a més que és terapeuta de Shiatsu i Moviment.