Meditació

Cursos de meditació a l'Ateneu

ATENCIÓ!! Aquest curs començarà a distància en les dates programades, i fins que poguem tornar a les classes presencials, es farà en directe a través de videoconferència. Serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits, i en la mateixa hora de classe que teníem prevista.

Els alumnes tindran línia directa amb els professors i seran ells qui es posaran en contacte amb l’alumnat per iniciar les sessions i començar les classes. 

Dissabtes de 10 a 11.30 h

25 d’abril, 9 i 16 de maig     

Preu: 40€ (sòcia/soci: 35€)

Professora:

  • Marta Díez

Conceptes a treballar:

  • Consciència corporal
  • Respiració
  • Relaxació
  • Atenció i concentració

La Meditació és una pràctica mil·lenària integrada a la saviesa de les grans tradicions. És una mena de gimnàstica mental que permet calmar l’addicció a pensar, i ajuda a ser conscient de patrons de conducta que comporten patiment.

Avui en dia estan demostrats els seus beneficis per a la salut  a través de la neuroplasticitat del cervell, millorant, entre altres coses, l’estrès i els problemes emocionals i psicològics.

És especialment un instrument potent per desenvolupar la interacció, la generositat, cooperació i compassió. No té edat, només cal trobar el temps diari per practicar i viure amb presència.

Marta Díez

Marta Díez

Marta Díez

Psicòloga, màster de psicoteràpies basades en mindfulness per la Universitat de Saragossa i màster de psicoteràpies de tercera generació per la Universitat Internacional de València.