Ioga de la veu

ATENCIÓ!! Aquest grup ha estat reprogramat degut a les mesures de confinament preventives a causa de la COVID-19. Aviat informarem de les noves dates

Ioga de les vocals. Treballarem a nivell físic, mental i emocional a través de les diferents vibracions de les vocals.

Dilluns de 10.15 a 11.30 h

Del 20 d’abril al 15 de juny

Preu: 87€ (sòcia/soci: 77€)

Professora:

  • Anne Calme

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga
  • Agilitat
  • Concentració
  • Meditació

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal.

La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga, tots ells treballen en coordinació cos-ment. En aquest curs de Ioga de la Veu o Ioga de les vocals treballem també a nivell físic, mental i emocional a través de les diferents vibracions de les vocals.

Totes les postures s’adapten a les persones i a les seves possibilitats, per això tothom és benvingut, i no cal experiència prèvia en ioga o altres disciplines.

Anne Calme

És professora de l’Ateneu des de 2015, en les àrees d’idiomes, on imparteix diferents grups de Francès (el seu idioma matern) i benestar, on ha impartit diferents tallers com ara Ioga en Francès o Ioga de la veu o Ioga de les vocals.