Ioga de la veu

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Dimecres de 9.30 a 10.45 h

Del 30 de setembre al 16 de desembre

Preu: 115€ (sòcia/soci: 100€)

Per evitar contagis, en els cursos presencials caldrà que cadascú es porti la màrfega

Professora:

  • Anne Calme

Conceptes a treballar:

  • Concentració
  • Meditació
  • Ioga de la veu

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal.

​Ioga de la Veu gira holísticament al voltant dels següents eixos: interiorització, cos, respiració, veu i ritme, connectats interdisciplinariament per a dirigir l’energia cap a l’objectiu de cada mòdul. Així facilitem l’obertura del cos, la fluïdesa dels canals energètics, el control de la respiració, i la quietud i el focus de la ment. D’aquesta manera, la veu s’allibera de qualsevol bloqueig o condicionament recuperant la seva identitat, la seva autèntica vibració, allò que la fa única.

Anne Calme

És professora de l’Ateneu des de 2015, en les àrees d’idiomes, on imparteix diferents grups de Francès (el seu idioma matern) i benestar, on ha impartit diferents tallers com ara Ioga en Francès o Ioga de la veu o Ioga de les vocals.