Ioga Nidra

Meditació, ioga i relaxació a l'Ateneu

Per evitar contagis, en els cursos presencials caldrà que cadascú es porti la màrfega

Dissabte de 10.30 a 12 h

8 i 22 de maig

Preu: 24€ (sòcia/soci: 20€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Professorat:

  • Isolda Rocamora

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga
  • Concentració i meditació
  • Relaxació profunda

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal. La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga, segurament el més conegut i practicat d’ells sigui el Hatha Ioga. El ioga nidra (o ioga de la son) és una tècnica de la tradició Ioga Tantra, i és una tècnica de meditació i relaxació profunda que ens permet alliberar les tensions del cos, ment i emocions.

No calen coneixements previs de ioga, la classe està adaptada a tots els nivells.

Isolda Rocamora

Isolda Rocamora

Isolda Rocamora

És professora de ioga a l’Ateneu des de fa més de 10 anys, i porta els grups de Ioga Salut, Ioga Hatha i els grups de Ioga de l’Espai Família, el de mares i nadons i el d’embarassades.