Ioga Nidra

Meditació, ioga i relaxació a l'Ateneu

Durada total: 1 hora i quart

Horari: Dissabte d’11.30 a 12.45 h

Data: 16 de març o 1 de juny

Preu: 12€ (sòcia/soci: 9€)

Professorat:

  • Jordi Sanz

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga
  • Concentració i meditació
  • Relaxació profunda

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal. La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga, segurament el més conegut i practicat d’ells sigui el Hatha Ioga. El ioga nidra (o ioga de la son) és una tècnica de la tradició Ioga Tantra, i és una tècnica de meditació i relaxació profunda que ens permet alliberar les tensions del cos, ment i emocions.

No calen coneixements previs de ioga, la classe està adaptada a tots els nivells.

Jordi_Sanz

Jordi Sanz

És professor a l’Ateneu des de fa més de 10 anys. Format en Stott Pilates en MAT (treball de terra) i Reformerm tot i que practica també diverses disciplines com el Ioga o el Cos-Consciència, a més que és terapeuta de Shiatsu i Moviment.