Ioga. Taller d’invertides

Ioga a l'Ateneu de Sant Cugat

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Dissabte  de 10.30 a 12.30 h

17 d’octubre

Preu: 16€ (sòcia/soci: 14€)

Per evitar contagis, en els cursos presencials caldrà que cadascú es porti la màrfega

Professores:

  • Li Lin

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga invertides
  • Agilitat i força
  • Concentració
  • Forma física

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal.

Hi ha diferents tipus de ioga, segurament el més conegut i practicat d’ells sigui el Hatha Ioga.

Les asanes invertides són les reines de la pràctica física de ioga. Qualsevol postura que mantingui el nostre cor per sota de les nostres malucs ens ajudarà a oxigenar-nos, renovar la nostra circulació i regular els nostres fluids. I potser també juguem una mica a posar els peus cap al cel.

Tothom és benvingut en aquest taller.

Li Lin

Formada en estudis de medicina tradicional xinesa (MTC), i movent-se en el món de la dietética naturista, la meditació i el creixement personal, Li Lin descobreix l’acorioga al 2013. Des de 2017 és professora d’aquesta variant del ioga a l’Ateneu