Exercici saludable a partir dels 60 (ONLINE)

Aquest curs es realitzarà en línia. Es farà en directe a través d’una plataforma virtual, serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits

Divendres de 10 a 11.30 h 

29 de maig 

Preu: 12€ (sòcia/soci: 10€) 

Curs teòric i pràctic 

Professor:

  • Marcel Cuesta

Conceptes a treballar:

  • Tonificació del cos
  • Agilitat
  • Mobilitat articular
  • Flexibilitat

Exercici saludable a partir dels 60

És cert el que sempre s’ha dit de que l’exercici físic per persones de més de 60 anys ha de ser moderat i de predominança cardiovascular o de resistència?

El monogràfic comptarà amb una introducció teòrica per discutir els beneficis de fer esport i quins tipus d’esport revisant la bibliografia científica i casos reals de persones que han millorat la seva salut tot i sumar anys.

Posteriorment donarem propostes d’activitat física saludable per mantenir i millorar les capacitats físiques, disminuir la sensació de fatiga al final del dia, millorar la rigidesa articular derivada de l’envelliment, millorar les capacitats cardiopulmonars i revertir processos patològics relacionats amb la salut mental.

Tot plegat ens aportarà millor qualitat de vida, relaxació i diversió.

Posteriorment obrirem un correu de dubtes pels alumnes per tal de resoldre tot el que no es va poder explicar durant la classe.

Marcel Cuesta
Diplomat en fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya des de 2010, amb formació de postgrau i especialització en fisioteràpia esportiva, té una especial inquietud pel que fa a l’anàlisi i la comprensió del moviment humà.