Exercici saludable a partir dels 60

Per evitar contagis, en els cursos presencials caldrà que cadascú es porti la màrfega

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Dissabte de 9.45 a 11.15 h

12 de desembre

Preu: 12€ (sòcia/soci: 10€)

Curs teòric i pràctic 

Professor:

  • Marcel Cuesta

Conceptes a treballar:

  • Tonificació del cos
  • Agilitat
  • Mobilitat articular
  • Flexibilitat

Exercici saludable a partir dels 60:

Éscert el que sempres’hadit de que l’exercicifísic per persones de més de 60 anys ha de ser moderat i de predominança cardiovascular o de resistència? 

El monogràficcomptaràamb una introduccióteòrica per discutir elsbeneficis de feresport i quinstipusd’esport,revisarem la bibliografiacientífica i casos reals de persones que han millorat la sevasaluttot i sumar anys.

Posteriormentdonarempropostesd’activitat física saludable per mantenir i millorar les capacitatsfísiques, disminuir la sensació de fatiga al final del dia, millorar la rigidesa articular derivada de l’envelliment, millorar les capacitatscardiopulmonars i revertir processospatològicsrelacionatsamb la salut mental.

Tot plegatensaportaràmillorqualitat de vida, relaxació i diversió. 

Posteriormentobrirem un correu de dubtespelsalumnes per tal de resoldretot el que no s’hagi pogut explicar durant la classe. 

Cal portar roba còmoda

Marcel Cuesta
Diplomat en fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya des de 2010, amb formació de postgrau i especialització en fisioteràpia esportiva, té una especial inquietud pel que fa a l’anàlisi i la comprensió del moviment humà.